Beste bezoekers van deze website,

Ik wil kort uitleggen wie ik ben en waarom ik online ga met deze nieuwe fotoservice. Ik ben Duits staatsburger en woon nu ongeveer een jaar in het mooie Heuvelland. Mijn Nederlands is verre van perfect, maar ik schuw het contact niet en werk aan de integratie in mijn nieuwe omgeving. Als actieve vrijetijdsatleet en voormalig wedstrijdsporter, die met zijn liefde voor natuur en fotografie altijd zijn interesses heeft willen combineren, heb ik besloten een nieuw aanbod te creëren voor mensen die graag blijvende herinneringen aan hun activiteiten willen behouden in het Heuvelland.
Graag doe ik dit stap voor stap en kom ik tegemoet aan uw wensen en behoeften.
Ik kies specifiek voor plekken die erg populair zijn en in combinatie met het perfecte licht en het fantastische landschap een prachtig achtergrondmotief bieden.
Een overzicht van de geselecteerde locatie's en de tijden waarop ik daar actief zal zijn vind je op mijn "Evenementen Agenda".

U bent ook van harte welkom om mij te boeken en speciale afspraken te maken als u met uw vrienden, familie of uw club een bijzondere sportactiviteit plant die u optimaal met foto's wilt documenteren.

Ik kijk uit naar een spannende tijd en een nieuw avontuur met jou,
Jörg Achten